Fitness centar by Goky

OD KADA DJELUJEMO?

Športski klub Aeropro osnovan je 1998. sa ciljem unapređivanja rekreativnog vježbanja i edukacije aerobic instruktora. Osnivač i pokretač ideje je Goran Obrovac Goky koji se sportom bavi cijeli svoj život, natjecatelj i osvajač medalja u full contactu. Školuje se u Americi gdje pohađa ACE; jednu od najpoznatijih aerobic škola gdje 1997. dobiva njihovu diplomu. Vođenjem aerobica bavi se od 1987.godine.

NAŠA MISIJA?

Misija je proširiti svijest o vježbanju i zdravom načinu života na što veći broj rekreativaca.

NAŠA VIZIJA?

Vizija nam je svakodnevno napredovanje, usavršavanje i promoviranje svih vrsta rekretivnog vježbanja za dobrobit cijele zajednice.

ŠTO NAS KARAKTERIZIRA?

Karakterizira nas strast prema vježbanju, raznolikost i kvaliteta programa i instruktora, sa naglaskom na vježbanje, vježbanje, vježbanje.

Ulaskom u klub osjetit čete energiju koja vas tjera na pokret, bilo da ste u novim ili starim tenisicama, novi top ili prastara majica, svi članovi dobivaju pažnju i ono zbog čega smo ovdje…trening.

KOJE SU NAŠE PREDNOSTI?

Dugogodišnje iskustvo, neograničeno vježbanje, stručni instruktori, najveći broj programa, individualni pristup, popusti i nagrade, energična i pozitivna atmosfera, 2 dvorane, druženje i savjetovanje, parking, igraonica za djecu

PROJEKTI!

  • Baza našem radu je aerobic i fitness centar by Goky u Zagrebu koji postoji već četrnaest godina.

 

  • Edukacija za voditelja grupnih treninga u Crikvenici, osamaest godina i preko 500 zadovoljnih polaznika, namijenjena svim entuzijastima početnicima, naprednim vježbačima i instruktorima bez obzira na spol, dob i iskustvo.

 

  • Jedinstven i originalan program, proizašao iz grupnih treninga je naš Skidaj kile, koji  samostalno djeluje na dvije lokacije u Zagrebu, a bavi se pomaganju građana u promjeni stila života, načinu prehrane te poticanju na vježbanje.

 

  • Udruženje instruktora Aeropro, je osnovano 2002. godine s idejom okupljanja svih fitness entuzijasta (instruktora i vježbača) te davanje informacija i edukacije potrebnih za rad ili samo za bolje vježbanje. Izdali smo osam brojeva Aeropro news besplatnog časopisa koji se je dijelio klubovima, instruktorima i vježbačima te organizirali nekoliko aerobik konvencija.

 

  • Od 1997. do 2000. g. u suradnji sa OTV televizijom snimamo serijal od oko 80 epizoda, 20 minutne televizijske emisije „Aerobic show“ koja prezentira i potiče na vježbanje sve gledatelje.

 

  • Sudjelovali smo u RTL-ovom projektu Renata Sopek u dobroj formi u kojem smo osmislili i uvježbali program koji Renata prezentira na prva 3 DVD izdanja.

 

  • U vlastitoj smo produkciji snimili serijal od 6 DVD izdanja i to 3 DVD izdanja Trbušni ples, te u suradnji sa Ana’s sensual fitness serijal od 3 DVD izdanja.

 

  • Bootcamp tečaj je jednodnevni tečaj za instruktore grupnih treninga koji žele proširiti svoje znanje i na poseban način motivirati svoje polaznike te proširiti ponudu svog kluba.

 

  • Humanitarni rad je vrlo važan dio našeg djelovanja. Već nekoliko godina omogućujemo besplatno vježbanje našim nezaposlenim sugrađanima kao odgovor na veliku nezaposlenost, krizu i depresiju te na taj način pokušavamo razvedriti ljude kojima vježbanje znači više od samog vježbanja. Svaki Božić organiziramo sakupljanje potrepština za razne humanitarne organizacije i brojne dječje ustanove kao što su dječji dom u Nazorovoj, specijalna dječja bolnica u Gornjoj Bistri, Caritasove dječje ustanove Savica Šanci i Brezovica. Također za djecu naših članova i prijatelja svake godine organiziramo besplatni doček djeda Mraza.

 

 

sk_logo