Goky party 20.2!

Tulum u Gokiju je prošao, pogledajte kako je bilo!

LUMTU!! GOKY PARTY 20.tog

Uh, uh, uh… Kako početi, a još bolje…kako završiti ovaj tekst?! Dakle…Partyyyy!!!!! Prijemni pult našeg kluba, pretvorio se u šank dobrodošlice. Jasminina istarska rakija, kruškovac, pelin, votka…po želji…svatko je morao popiti nešto od ponuđenog da bi dobio propusnicu za ulazak dalje na party. E sad…tko god se odlučio za Jasmininu istarsku rakiju, posvjedočit će da je unutra bila neka luda gljiva ili tko zna što (ako se itko tko je tu rakiju pio, ičega sa partya i sjeća:-) Dvorana 1…veliki podij i sjajan band na bini! Dvorana 2…veliki šank i cuge u izobilju. (Nekima će ostati u vječnom sjećanju jer su s njega otišli u traumu po gips! 🙂

Goky je za početak bio DJ i sjajno obavio svoj posao “zagrijavši” ekipu. A onda je nastupio band i zapalio podij. Neki su se žalili da ih stopala već peku od čage, a neki da su im kukovi “razmrdani”, ali se nije stajalo. Na karaokama smo čuli SVAŠTA…lijepoga 🙂 i odlučili se za pobjednički duet koji je srce ostavio na bini.

A naše trenerice…one su bile konobarice. Zato je valjda hrpa frajera kontinuirano bila na šanku!? Istina je da se neke nisu sjećale da su uopće radile na šanku i sutradan su se ispričavale jer “nisu došle radit na šank”, ali…sjetite se Jasminine rakije sa početka priče!

U ponoć smo rekli završiti pa se počelo sa”laganicama”, ali…nitko to nije shvatio kao “laku noć svirači” nego…sentiši do jutra!!!!!

To je u kratkim crtama jer…ne možemo, ne želimo, ne smijemo u detalje! :-)))) U ostalom…i mi smo pili Jasmininu rakiju, dijelovi večeri nam nedostaju u sječanju i priču još uvijek slažemo u glavi od informacija koje nam prepričavaju vježbači i prijatelji koji su bili na partyu. A priča se…!!!!!

Žao nam je zbog svih koji nisu uspjeli doći jer se sve ne može prepričati, ali bit će party opet, a tada ge ne propuštajte ni u ludilu!!!!!!

Do tada bacite pogled u galeriju! 🙂